Het adres in Strijp voor uw website wensen en computeroplossingen.

"Hét adres in Strijp voor website wensen en computeroplossingen."

Slider
Problemen met het internet verhelpen - Future ICT & Design

Problemen met het internet verhelpen

Problemen met het internet kunnen veel mogelijke oorzaken hebben. Soms is er een storing bij je provider, maar het probleem kan ook liggen bij je router, telefoon of computer/laptop.

Werken er meerdere apparaten niet? Dan ligt de oorzaak waarschijnlijk bij je router of internetprovider. Op AlleStoringen.nl kun je checken of meer mensen op dit moment last hebben van een storing. Aan een storing van de internetprovider kunnen wij helaas weinig doen, maar kunnen we altijd even langskomen om naar de instellingen van de router te kijken.

Als slechts één apparaat, zoals bijvoorbeeld je laptop, geen internetconnectie heeft, dan ligt daar waarschijnlijk de oorzaak van je problemen met het internet.

Vooral als deze ook niet werkt op andere (wifi)netwerken. Het kan zijn dat er een driver mist of dat er ergens wat instellingen verkeerd staan. In een enkel geval ligt het aan de hardware of aan de kabel.

Wij kijken er graag naar. Kom vrijblijvend langs tijdens onze openingstijden. Kunnen we het niet oplossen? Dan betaalt u niets!

Handige tip!

Soms kun je internetproblemen verhelpen door je modem en/of router eens opnieuw op te starten.

Let op!

Bekijk, voordat je het probleem zoekt in je eigen apparatuur, of er een (landelijke) storing is van je internetprovider. Dat scheelt een hoop gedoe!