Het adres in Strijp voor uw website wensen en computeroplossingen.

"Hét adres in Strijp voor website wensen en computeroplossingen."

Slider
Nieuwe harde schijf (SSD) of geheugen - Future ICT & Design

Nieuwe harde schijf (SSD) of geheugen

SSD Schijf

Soms is het opschonen of herinstalleren van je computer niet genoeg om hem wat sneller te maken. In dat geval kun je overwegen om de hardware van je computer of laptop een upgrade te geven. Met een snelle SSD-schijf of extra RAM-geheugen kan je computer vaak weer een hele tijd mee.

Hoe gaat een upgrade in zijn werk?

Allereerst kijken we wat de beste upgrade zou kunnen voor jouw computer of laptop. Vaak zal dit een een SSD of extra geheugen zijn. Vervolgens bestellen we de geschikte onderdelen.

Je kunt je computer bij ons, in de Schootsestraat in Eindhoven, achterlaten of weer even afleveren zodra de onderdelen binnen zijn.

Als het onderdeel binnen is, monteren we deze in je computer of laptop. We doen nog een paar tests en daarna kun je de laptop of computer weer ophalen.

Handige tip!

Kijk even hoe groot je huidige schijf is en hoeveel opslag je in de toekomst nodig denkt te hebben. Het is zonde om een te kleine of een te grote harde schijf te kopen.

Let op!

In veel gevallen kun je een computer een stuk sneller maken met upgrade, maar het is helaas niet altijd de oplossing. Soms zijn andere onderdelen zoals het moederbord of de processor eigenlijk zo verouderd dat het niet loont om nieuwe onderdelen te kopen. Al hebben we soms nog tweedehands onderdelen liggen die we voor een hele scherpe prijs kunnen inbouwen.