Het adres in Strijp voor uw website wensen en computeroplossingen.

"Hét adres in Strijp voor website wensen en computeroplossingen."

Slider
Mijn computer is geïnfecteerd met een virus, malware of spyware. - Future ICT & Design

Mijn computer is geïnfecteerd met een virus, malware of spyware.

Virussen, malware en spyware zijn helaas nog altijd grote bedreigingen op het internet. Sommige virussen en malware zitten zelfs zo slim in elkaar dat je het soms nauwelijks doorhebt dat je computer is geïnfecteerd. Het is daarom belangrijk om je computer up-to-date te houden en antivirussoftware, zoals Windows Defender, te gebruiken.

Vroeger kon Windows Defender zich niet meten aan de prestaties van antivirussoftware van andere partijen, maar tegenwoordig doet Windows Defender nauwelijks onder voor andere vaak dure antivirussoftware.

Denk jij dat je computer of laptop is geïnfecteerd en biedt je huidige antivirussoftware geen oplossing? Kom dan eens langs zodat we er eens naar kunnen kijken.

We helpen je ook graag bij het instellen en beveiligen van je computer zodat je goed beschermd bent tegen cybercriminelen.

Handige tip!

Uit de meest recente tests blijkt dat Windows Defender best goed scoort t.o.v. betaalde antivirussoftware. In de meeste gevallen is Windows Defender dus een prima antivirus.

Let op!

Ondanks regelmatige updates en antivirussoftware, kan het soms toch mis gaan. Een beveiligingslek in een programma of het openen van een bijlage is vaak al genoeg om je computer of laptop te infecteren.