Computerhulp, reparatie en webdesign
Betaalbaar, deskundig en in de buurt.

Future ICT & Design is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring kunnen opdoen. Zij kunnen hier ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Bovendien leren ze hier samenwerken en doen ze natuurlijk ook vaktechnische kennis op. Omdat we veel verschillende talenten in huis hebben, kunnen we een breed scala aan opdrachten aannemen.

Future ICT & Design is een onderdeel van Futuris Zorg & Werk Eindhoven.

Futuris Zorg & Werk

Futuris Zorg en Werk Eindhoven biedt professionele zorgverlening voor (jong)volwassenen met een ontwikkelstoornis zoals autisme of een LVG. Samen met de deelnemers probeert Futuris Zorg & Werk een passende vorm te realiseren voor wonen, zorg en werken. Het aanbod is integraal en kleinschalig georganiseerd. De dienstverlening van Futuris Zorg & Werk is geen behandeling maar gebaseerd op intensieve begeleiding naar zelfredzaamheid. Door begeleiding op alle aspecten van het dagelijks leven, ‘t versterken van het sociale netwerk en meer in het algemeen om de kwaliteit van leven te verbeteren.

We zitten in Strijp!

Je vindt ons in de Schootsestraat 124A, op loopafstand van Strijp-S en het Trudoplein. Loop gewoon eens binnen met je vragen of problemen. Onze openingstijden vind je op onze contactpagina.