Het adres in Strijp voor uw website wensen en computeroplossingen.

"Hét adres in Strijp voor website wensen en computeroplossingen."

Slider
Over ons - Future ICT & Design

Over ons

Future ICT & Design

Logo Future ICT & Design

Future ICT & Design is een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkervaring kunnen opdoen. Zij kunnen hier ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Bovendien leren ze hier samenwerken en doen ze natuurlijk ook vaktechnische kennis op. Omdat we veel verschillende talenten in huis hebben, kunnen we een breed scala aan opdrachten aannemen.

Future ICT & Design is een onderdeel van Futuris Zorg & Werk Eindhoven.

Futuris Zorg & Werk

Futuris Zorg & Werk Eindhoven biedt professionele zorgverlening voor (jong)volwassenen met een ontwikkelstoornis zoals autisme of een LVG. Samen met de deelnemers probeert Futuris Zorg & Werk een passende vorm te realiseren voor wonen, zorg en werken. Het aanbod is integraal en kleinschalig georganiseerd. De dienstverlening van Futuris Zorg & Werk is geen behandeling maar gebaseerd op intensieve begeleiding naar zelfredzaamheid. Door begeleiding op alle aspecten van het dagelijks leven, ‘t versterken van het sociale netwerk en meer in het algemeen om de kwaliteit van leven te verbeteren.

We zitten in Strijp!

Je vindt ons in de Schootsestraat 124A, op loopafstand van Strijp-S en het Trudoplein. Loop gewoon eens binnen met je vragen of problemen. Naast onze web- en computerservices zijn we ook een DHL ServicePoint. Onze openingstijden vind je op onze contactpagina.

Deelnemer worden?

Wil je ook bij ons komen werken om werkervaring op te doen? Neem dan contact op met Futuris Zorg & Werk.