Over Future ICT & Design

Wij zijn Future ICT & Design, een sociale onderneming in Eindhoven op het gebied van onder andere computer reparatie en (web)design.

 

Future ICT & Design maakt het

Future ICT & Design maakt websites voor bedrijven, ontwerpt flyers voor evenementen en repareert de computer of laptop van de mensen uit de buurt. Daarnaast doen we kwaliteits- en veiligheidskeuringen volgens het ICT- Keurmerk.

We lossen fouten op, herinstalleren Windows (of Linux) of we maken je computer sneller met extra geheugen. Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit alle werkzaamheden die we uitvoeren. De computer is een prachtige uitvinding (volgens ons dan), maar het kan helaas ook op allerlei manieren fout gaan. Het oplossen van deze problemen zal dus altijd maatwerk zijn. Een computercheck is bovendien altijd gratis.

Ons designteam gaat graag voor je aan de slag!

Websites zijn natuurlijk niet alleen weggelegd voor bedrijven. Wij helpen je ook graag bij het opzetten van een persoonlijke website of blog zodat je alles kunt delen over je favoriete hobby of onderwerp.

We zullen de website volledig ontwerpen naar jouw wensen en smaak. Bovendien gebruiken we een systeem waardoor je altijd zelf je website kunt beheren. Zo kun je bijvoorbeeld blogs schrijven, pagina’s updaten en nieuwe foto’s toevoegen. Kom je er zelf niet uit? Dan ben je natuurlijk altijd welkom en helpen we jou graag verder.

Je vindt ons op Strijp in Eindhoven

We zijn te vinden in de Schootsestraat 124a (Strijp, Eindhoven). Loop eens binnen met je probleem en we zullen samen, onder het genot van een kopje koffie, kijken hoe we het kunnen oplossen.

Onderdeel van Futuris Zorg & Werk

Als onderdeel van Futuris Zorg & Werk biedt Future ICT & Design mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaringsplekken aan. Vaak zijn dit jongeren met een vorm van autisme. Zij kunnen hier ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Bovendien leren ze hier samenwerken en doen ze natuurlijk ook vaktechnische kennis op.