Computerhulp, reparatie en webdesign
Betaalbaar, deskundig en in de buurt.

Heb je computerproblemen? Gaat je scherm niet meer aan of is je laptop erg traag geworden? Kom dan vrijblijvend langs. We kijken er graag naar! We rekenen geen onderzoekskosten en je betaalt pas als het probleem is opgelost.

Reparaties en upgrades

Is het scherm van je laptop kapot, wil je graag een snelle SSD-schijf laten inbouwen of moet je computer echt eens stofvrij gemaakt worden? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor de meestvoorkomende reparaties en upgrades.

Soms is het opschonen of herinstalleren van je computer niet genoeg om hem wat sneller te maken. In dat geval kun je overwegen om de hardware van je computer of laptop een upgrade te geven. Met een snelle SSD-schijf of extra RAM-geheugen kan je computer vaak weer een hele tijd mee.

In veel gevallen kun je een computer een stuk sneller maken met upgrade, maar het is helaas niet altijd de oplossing. Soms zijn andere onderdelen zoals het moederbord of de processor eigenlijk zo verouderd dat het niet loont om nieuwe onderdelen te kopen. Soms hebben we nog tweedehands onderdelen liggen die we voor een hele scherpe prijs kunnen inbouwen.

Hoe gaat een upgrade in zijn werk?

Allereerst kijken we wat de beste upgrade zou kunnen zijn voor jouw computer of laptop. Vaak zal dit een een SSD of extra geheugen zijn. Vervolgens bestellen we de geschikte onderdelen.

Je kunt je computer bij ons, in de Schootsestraat in Eindhoven, achterlaten of weer even afleveren zodra de onderdelen binnen zijn.

Als het onderdeel binnen is, monteren we deze in je computer of laptop. We doen nog een paar tests en daarna kun je de laptop of computer weer ophalen.